Tolmiea

At blive forældre er naturligt men kan samtidig være noget af det allermest vanskelige i verden. For, hvad indebærer forældreskabet, og hvad er det mest rigtige at gøre? Ikke alle finder det lige enkelt at finde deres egne ben i den nye rolle og her vil vi gerne støtte. I Tolmeia, som hører sammen med Familieværkstedet bliver alle mødt af en familiekonsulent og en sundhedsplejerske fra Familieværkstedet, som ønsker at bidrage til en god start på det at være blevet forældre.

De er klar til at imødekomme den drøm, som de allerfleste har: Drømmen om det helt almindelige familieliv.

Vi guider og viser vej til gode måder at være mor og far på. Ingen siger det er nemt, men hvis man bliver guidet til at lære af det, som også er vanskeligt, er man godt på vej – og vi ser, at selv de hårdeste oplevelser giver gode erfaringer, og at alle kan lære at gøre mere af det, der fungerer godt.

Målgruppe

Tolmiea er Ishøjgårds mødested for sårbare familier med særlige behov for støtte. Tolmiea hører sammen med Familieværkstedet, hvor vi støtter mennesker, som kommer med fortællinger om vanskelige og måske uoverskuelige familieproblemer.

Familierne i Tolmiea har et eller flere børn i alderen 0-3 år. Familier, som kommer her, bliver henvist fra deres egen sagsbehandler hos kommunen.